Операция за поставяне на байпас – идеалното престъпление?

Има много престъпления в днешния свят. Ще откриете едни от най-лошите там където най-малко очаквате — в сферата на медицината. Те са често срещани и вредни, а някои са направо ужасяващи. Като следното…

bypass-surgery

Това престъпление включва операцията за поставяне на байпас, огромна индустрия в Съединените щати. Повечето от лекарите в тази система нямат представа какво правят. Те са „медицински образовани” в невежество. Системата налага психологически наочници в медицинската професия много подобно на това как фермер води мулето си в царевичното поле, за да го изоре без мулето да яде от царевицата му. Той, разбира се, използва истински наочници.

Психологическите наочници, слагани на лекарите действат много силно и много ефективно. Но лекарите наистина обичат системата, понеже тя носи огромни печалби, идващи от застраховките и Medicare (здравната каса). В уравнението на тях наистина им трябват само много тела, които те да „оперират”.

А изглежда има безброй такива за захранването на индустрията на байпасите.

Лъжи, свързани с операциите за поставяне на байпас

Списанието New England Journal of Medicine преди няколко години публикува изследване, което прави заключението, че хората, на които е направена операция за поставяне на байпас не живеят по-дълго от онези, на които такава операция не е правена. В най-добрият случай може да има известно временно облекчение, което по никакъв начин не може да бъде дефинирано като излекуване. То е „временно закърпване на нещата”, което жертвите на сърдечното заболяване вярват, че помага.

Малко хора се замислят, че атеросклерозата е хранително заболяване, причинено от яденето на готови храни в продължение на много години. Човек не може да живее на несъдържащи храна храни непрекъснато и да не плати за това. Също така, малко хора знаят, че преди един век нямаше атеросклероза, но тогава в Съединените щати на разположение бяха единствено питателните храни.

Престъплението, наречено байпас в повечето време започва с вашия „личен лекар”. Той открива лека аритмия или прескачане на сърцето. Той ви „пренасочва” за „изследвания” при кардиолог. Болницата прави пълни тестове, включващи сканиране на сърцето и ехо грама. Добавете и шест минутно ЕКГ на тичащата пътека.

И, разбира се изследванията ви не изглеждат никак добре, така че ви записват за сърдечна катетеризация. Това толкова се популяризира, че почти няма човек, който да не знае какво представлява то.

Новините се влошават и нешата стават по-спешни. Кардиологът ви описва картината или ви показва снимки, претендиращи, че показват на вас и на семейството ви сериозността на състоянието ви и абсолютно спешната необходимост за влизане направо за операция още същия ден. Той измисля някакви големи проценти за блокажа на коронарната ви артерия като например, „основната ви артерия е напълно запушена, а четири други артерии са блокирани на 90%”. Той знае със сигурност, че няма как да не приемете думите му за верни и че не можете или няма да се опитате да го опровергаете. Той също така знае, че е единственият ви източник на информация и че обществото като цяло е невежо. Вие сте в ръцете му.

Скритата истина

И докато той плаши до смърт вас и семейството ви със сценария за абсолютно най-лошия случай на който е попадал, има поне четири неща, които той пропуска да ви каже.

  1. Той не ви казва, че атеросклерозата е заболяване на цялото тяло, а не само на коронарните артерии. В най-добрият случай операцията ще заобиколи само няколко сантиметра от задръстените с плака артерии. Но какво да кажем за останалите 99% от задръстената ви от атеросклерозата сърдечно-съдовата система?
  2. Той не ви казва за ангиогенезата, която е дейността на тялото за естествено образуване на нови артерии около блокираните артерии. Този естествен процес предоставя повече ново кръвообръщение от първоначално запушеното. Нов здравословен хранителен режим, физически упражнения и рибено масло като разредител на кръвта ще помогнат, осигурявайки време това да се случи.
  3. Той не споменава, че пълният В комплекс витамини е далеч по-ефикасен от фармацевтичните лекарства за сърце с техните последици – убийци.
  4. И последно, той не споменава за „доказаното чудо на венозната или орална хелация с EDTA, която изтърква до чисто всички артерии в сърцето, белите дробове, мозъка и цялото тяло. Хелацията е открита още през 30те години на миналия век и е върнала живота на много хора.

Вместо това той ви напълва главата със смъртоносни заблуди относно най-популярните лечения на сърцето, предлагани от индустрията. Без да каже и думичка за всичко което прочетохте по-горе – отрезвяващата истина за традиционните лечения на сърцето, която никой – освен мен – не се осмелява да ви каже.

Тук искам да спомена д-р Майкъл Катлър, който първоначално работи в конвенционалната медицинска среда, но се почувства принуден да промени това, защото се умори да следва задушаващите го наложени му под диктовка протоколи, които не помагаха на пациентите му. (Очаквайте статия за новаторските лечения на атеросклерозата на д-р Майкъл Катлър, ЗВД).

Така че познаването на алтернативните лечения относно здравето на сърцето е от особено значение. Иначе хората продължават да бъдат обстрелвани с потоци заблуди от лекарите си. Няма да ги чуете да кажат и дума за по-малко инвазивните, но по-безопасни алтернативни терапии, от които можете да избирате, нито пък за рисковете от операциите за поставяне на байпас. Те няма да ви кажат, че хора умират на операционната маса или няколко дни след сърдечна операция.

Но това не е учудващо, като се вземат предвид паричните възнаграждения за болниците, и за хирурзите, и за фармацевтите, които предоставят лекарствата. Системата на застраховки/осигуровки и Medicare (Здравната каса) заговорничат с медицинската система за изключването на алтернативите, които наистина действат — защото в крайна сметка, къде са парите в тях?

Боб Ливингстън

Източник: easyhealthoptions.com

Снимка: www.pinterest.com

Реклама

Вашият коментар

Попълнете полетата по-долу или кликнете върху икона, за да влезете:

WordPress.com лого

В момента коментирате, използвайки вашия профил WordPress.com. Излизане /  Промяна )

Facebook photo

В момента коментирате, използвайки вашия профил Facebook. Излизане /  Промяна )

Connecting to %s