За мен

Здравейте и добре дошли на моя сайт!

aleksandar_kostadinov

Александър Костадинов


 
Казвам се Александър Костадинов.
 
Създавам този сайт, за да споделя с вас всичко, което ме вълнува като цяло в живота. А това са много неща и ще стават все повече. Свързани са със лесното постигане на здравословния начин на живот и пречките, които са по пътя към него.

С квантова диагностика и терапия се занимавам над 10 години.

Използвам разработката на руската космическа програма , която е създадена в началото на 60-те години, а след 1991г. става достояние на широката общественост и имаме възможност да се възползваме от новите изследвания на руските специалисти. Квантовата апаратура ОБЕРОН 11 и ОБЕРОН- МЕТАТРОН и осъвременената версия ДЕТА ЕЛИС, са широко известни и приложени от години в клиниките в Русия, Германия, Украйна и САЩ, Канада, Кипър, Гърция, Турция и България.

Може да видите повече информация за апаратурата тук

С енерготерапия, рейки и космоенергетика се занимавам около 30 години. Член съм на Гръцката Рейки Асоциация.

С натрупване на практика и опит броя на хората които ме препоръчват расте. Решените проблеми са най-разнообразни. Правени са диагностики на над 2000 души в Гърция и България, Англия, Франция, Русия.

Благодарение на широкия поглед върху проблемите и задачите, успявам да намеря точния проблем за решаване и оттам и достигаме до ефективна терапия.

Диагностика и терапия е възможно да се извършва на място, или дистанционно, без ограничение на разстоянията.

С Юмейхо терапия и Шиацу (т.нар. чекръкчийство) се занимавам по наследство, тъй като баща ми беше чакръкчия. Този вид терапия е на хиляди години и е естествен начин на подобряване на здраве.

Обичайно човек дори не осъзнава, че има гръбначни или тазови изкривявания. Статистиката показва че около 80% от хората са със гръбначни изкривявания, които от своя страна пречат на нормалната функция на органите.

Повече за Юмейхо терапията може да видите тук.

Занимавам се с медитация, регресия в минали животи и консултиране.

Можем да търсим коренa на сегашни взаимоотношения, страхове, въпроси, повтарящи се модели на поведение или проблеми в сегашния живот.

Работи се по заявка на клиента, което ще рече, че можем да навлезем в определен минал живот по спомен или откъс от сън, който човекът смята, че е свързан с миналото му; или да изследваме най-важния минал живот с оглед на сегашния момент от живота на човека. Това е най-честата заявка, с която идват хората на регресия.

Повече по темата може да погледнете тук

Сертификат за био енерго терапия

Реклама