Чудотворна смес за деформирани кости на ръцете и краката

смес за деформирани кости на ръцете и краката Ако имате деформирани кости на краката или ръцете те със сигурност ви причиняват болка и дискомфорт, които не сте длъжни да търпите щом имате подръчни средства за борбата с тях.

Ставите и костите, които са се деформирали на пръстите на ръцете или краката ви причиняват силна болка. Деформирането на костите на краката най-често е в следствие на дълго носене на тесни и неудобни обувки. Все пак причината може да бъде и отлагането на солите на пикочната киселина в ставите или наследствеността. За да може да сте абсолютно сигурни, защо костите на тялото ви са се деформирали е задължително да посетите специалист, за да ви се направят нужните прегледи и изследвания.

Последиците от заболяването, което причинява деформирани кости са видимо неприятни и доста болезнени. Вие можете да облекчите тази неблагоприятна болка и да повлияете на негативното „изкривяване“ на костите, чрез лесна домашна рецепта, за направата на която са ви нужни само аспирин и йодна тинктура. Медикаментите можете лесно да откриете във всяка аптека. Те са достъпни за всеки, а и не ви трябват много средства, за да си ги закупите, а въздействието им върху деформираните кости е уникален.

Приготвянето на лечебната смес бореща се за облекчаване на болката от деформирани кости се прави по следния начин: взимат се 5 таблетки от аспирина и се натрошават на прах. После се прибавят към 10 милилитра йодна тинктура, като се разбърква доста добре. Лечебната смес трябва да се обезцвети. После с нея намазвате с масажиращи движения засегнатите места. След намазването се обуват чорапи или се слагат ръкавици, в зависимост от това къде се намира деформираната кост, която лекувате. „Обличането“ на крайниците се прави с цел затопляне на мястото. Препоръчително е да преспите с чорапите или ръкавиците, за да може да се възползвате максимално от лечебната сила на сместа.

Лечението с тази уникална смес трябва да трае не по-малко от 14 дена, като не бива да забравяте нито една вечер да намазвате засегнатите крайници. След като изминат тези 14 дена се прави почивка от 30 дена.

За успешното спиране на болката от деформирани кости и тяхното видимо подобряване е добре да направите 4 такива цикъла на лечение. Самият резултат няма да се забави, защото болката ще утихне още след първата седмица на лечение с йодна тинктура и аспирин. След втория цикъл ще забележите подобрение на състоянието на деформиралите се кости.

Споделено от mall359.com

Реклама

2 мнения за “Чудотворна смес за деформирани кости на ръцете и краката

Вашият коментар

Попълнете полетата по-долу или кликнете върху икона, за да влезете:

WordPress.com лого

В момента коментирате, използвайки вашия профил WordPress.com. Излизане /  Промяна )

Facebook photo

В момента коментирате, използвайки вашия профил Facebook. Излизане /  Промяна )

Connecting to %s