Невероятно! Лечение с информационните копия на лекарствата без странични ефекти – Д-р Логвиненко

pills

Д-р Марина Логвиненко: Информационните копия на лекарства нямат странични ефекти!

Жена с лупус роди здраво дете, като пиеше вода, заредена с кортикостероиди

Д-р Марина Логвиненко е рефлексотерапевт. Родена е в Киев (Укр). Завършва китайска медицина и вече 14 г. работи в Бургас с биорезонансни технологии. Първата й професия е физик. От две години д-р Логвиненко е част от международен екип лекари, които извършват клинични изпитвания на така наречените информационни копия на лекарства. Специално за читателите на в. “Доктор” тя сподели случаи от своята богата медицинска практика.

– Д-р Логвиненко, какво представляват биорезонансните технологии, с които работите?

– Разполагам с апаратура, която изследва как вибрират клетките на тялото – болни и здрави. Тази апаратура открива присъствие на вибрации от паразити и други патологични микроорганизми. Може да определим по вибрациите на клетките в даден орган какви са заболяванията на човека. Вибрация с определена честота например отговаря на цироза на черния дроб, или на рак. Освен апаратура, с помощта на която поставяме диагнози, има и апаратура, която коригира болестните вибрации в организма, използвайки резонансни честоти.

Понеже работя с вибрации и с излъчвания, ми беше приятно да се запозная с генералния директор на Фонд DST инж. Евгени Германов и вече две години съм в неговия екип, който се занимава с изпитвания на информационни копия на лекарства. Чрез технологията IC Medicals приемаме сигнала на химичния медикамент и зареждаме вода с информационното копие на лекарството. Тази вода има същото въздействие върху организма като лекарството на хапчета, но без страничните ефекти и без противопоказанията. На сайта newpharm.bg има списък с 44 лекарства, на които може да се снемат информационните копия. Има аспирин, нурофен, имуностимулатори и т.н. Според заболяването на пациента, който идва при мен, зареждам съответното лекарство. По този метод се сваля високо кръвно налягане, висок холестерол, лекува се главоболие и т.н.

– Достъпно ли е това лечение?

– Напълно. Почти всеки има компютър с интернет вкъщи. Може да си купи обикновено CD (компактдиск) и да го зареди с лекарствено копие. Сред 44-те лекарствени копия, които се предлагат безплатно на сайта newpharm.bg, човек може да открие лекарството, което в момента пие на хапчета, и да избере неговото информационно копие. Първо трябва да се регистрира, за да има достъп. В сайта доста подробно е описана всяка стъпка, по която се сваля информационното копие. Дискът се поставя в компютъра и се зарежда. Задължително върху него се записва датата на зареждането,защото той излъчва активно 30-35 дни

За ново зареждане се поставя нов диск, а първият може да се използва за записване на музика или филми, но не и за лечебни копия. Вече зареден, компактдискът се обръща с блестящата страна нагоре и върху него се оставя шише, кана или чаша вода. Излъчванията се прехвърлят през всички възможни материали – пластмаса, фолио, метал, стъкло.

Изпробвахме ги. Водата трябва да стои около един час върху диска. По-добре се зарежда, ако е на слънце. След това махате водичката от диска и я пиете през деня. Изпивате цялата вода, изплаквате шишето, пълните с друга вода и отново я слагате за зареждане.

Например зареждате вода с излъчване за отслабване. След две седмици започвате да губите апетит. Пробвах го и при мъже, и при жени, включително и върху себе си. Свалих 7 кг за 3 месеца, като нищо друго не съм правила, за да отслабна.

– Дайте примери от вашата практика?

– Имах случай на жена с тежка алергия, която не ползваше кремове. Ако намажеше ръцете си, пръстите и се подуваха като кренвирши. За нея заредих последователно дискове с два медикамента за алергия, но не се получи желаният резултат. Но си спомних, че при диагностиката открих патологични вибрации в черния дроб.Оказа се, че заболяването на черния дроб е причина за алергията

Приложих диск, зареден с лекарство за пречистване на черния дроб. Заредих с това излъчване обикновен козметичен крем и той оказа много добро въздействие върху пациентката. Тя си намаза малък участък от лицето с крема и алергична реакция не настъпи.
Наскоро имах пациент с главоболие, което от 15 години лекуваше с аулин. Заредих му диск с нурофен и видях, че мозъкът му реагира много добре на това излъчване. При това той не пиеше заредена върху диска вода, а направо слагаше диска на главата си. Болката му минаваше след десетина минути. Използваме паметта на водата, която се слага върху диска с информационното копие на лекарство и която поема информацията от него. Но човешкият мозък също се състои от вода, в целия организъм има вода.

Може да зареждате по този начин и хляб. Мой познат от Израел е болен от диабет. Когато му се прияде нещо сладко, взема бучка захар и я поставя върху диск, зареден с глюкофаж. Изяжда бучката, но тя не му вдига нивото на кръвната захар. Това доказва, че може да зареждаме с информационното копие на лекарство и хранителни продукти. Можем да заредим и вино с излъчване, което почиства черния дроб. Изглежда странно, но можем да пием вино, без да се опасяваме, че ще увредим черния си дроб. Правила съм такива изследвания и имам цяла презентация на тази тема.

– Имате ли пациенти с по-тежки заболявания, на които сте помогнали?

– Тази година имах 37-годишна пациентка, болна от автоимунното заболяване лупус. На всичко отгоре забременя. Лекари й предложили да направи аборт, защото започнали да и вливат системи с кортикостероиди. Трябвало да избира – или да се лекува, или да роди детето.
Тогава тя дойде при мене. Предложих й информационни копия на два препарата – дексаметазон и преднизолон, които са кортикостероиди. Тя започна да пие вода, заредена с дексаметазон и спря вливанията с кортикостероиди, но резултатите и бяха много добри. Лекарите не можеха да разберат причината. Пациентката не смееше да им признае, че пие вода от зареден диск, за да не я сметнат за луда. В крайна сметка точно този метод и помогна да роди здраво дете и самата тя да не увреди здравето си през този период.

– До каква степен се различава действието на дадено лекарство и на неговото информационно копие?

– Използваме свръх слаби излъчвания на лекарствата и докато организмът се настрои към тях, пациентът трябва да пие продължително време заредена вода. Докато химичното лекарство действа по-интензивно и по-бързо. Ето защо болният трябва да намалява постепенно дозата на обикновеното лекарство, докато го замени напълно с безвредното информационно копие. Ако пациент с диабет пие вода, заредена с глюкофаж, това не означава, че веднага ще му се нормализира нивото на кръвната захар. Човекът трябва да продължи да си пие лекарствата, да си следи захарта и когато тя започва да пада много, постепенно да заменя лекарствата с техни информационни копия. Моята роля в случая е да контролирам този процес.

– Може ли спокойно човек да използва тези излъчвания, без да се консултира с лекар като вас?

– Да, човек може да си зарежда сам лекарства от тази интернет аптека, защото те нямат странични ефекти. Ако пациентът не успее да си подбере най-подходящото лекарство, то няма да го увреди по никакъв начин. То няма да му въздейства, защото не се получава резонанс – няма лечение, но няма и увреждане.

В този сайт има и универсални препарати, които са полезни за всеки човек. Например сок от екзотичния плод нони за подмладяване. С това излъчване зареждам козметични кремове. После ги нанасям на лицето и се чувствам доста добре.

В края на зимата или напролет човек може да реши да си прочисти черния дроб. И без това трябва да се пие по два литра вода на ден, нищо не пречи да я зареди със съответното информационно копие на препарат за прочистване на черния дроб.

На хора в напреднала възраст препоръчват да пият аспирин за разреждане на кръвта и профилактика на сърдечносъдовата система. Но аспиринът може да предизвика язва на стомаха, ако се приема продължително. Това се избягва с информационното копие на аспирина. Имах пациентка с инсулт и с алергия към аспирин. Не знаеха как да и разредят кръвта. Тя започна да пие информационен аспирин и дори си подобри стойностите на кръвното налягане.

Източник: zajivota.bg

Реклама

Вашият коментар

Попълнете полетата по-долу или кликнете върху икона, за да влезете:

WordPress.com лого

В момента коментирате, използвайки вашия профил WordPress.com. Излизане /  Промяна )

Facebook photo

В момента коментирате, използвайки вашия профил Facebook. Излизане /  Промяна )

Connecting to %s