Водени медитации

МЕДИТАЦИИ

С медитация се повлияват положително голям набор от проблемни отношения, всекидневни трудности, вредни навици и зависимости.

+ Връщат се спомени от определен период, които клиентът иска да си припомни или с които иска да работи с цел разрешаване на дадена ситуация.
+ Търсят се корени на проблеми в детството.
+ Клиентът е като наблюдател и активен участник във всичко случващо се и си спомня всичко след приключване на терапията.
+ Клиентът контролира процесът и взима решенията, терапевтът само насочва с думи и въпроси.

Един медитативен сеанс е с продължителност час и половина-до два часа и е с цена 50 лв.

РЕГРЕСИЯ

Регресията представлява навлизане и изследване на минал живот чрез дълбока релаксация.

Използват се определени техники за връщане назад и навлизане в Алфа променено ниво на съзнание.

Работи се по заявка на клиента, което ще рече, че можем да навлезем в определен минал живот по спомен или сън, или да изследваме най-важния минал живот с оглед на сегашния момент от живота на човека. Това е най-честата заявка, с която идват хората на регресия. Можем и да търсим корен на сегашни взаимоотношения, страхове, въпроси.

По време на регресията човек може да вижда визуално картини или само да усеща или просто да има силно вътрешно знание къде се намира и какво се случва. След като излезе от регресията си спомня всичко, не е забравил, защото през цялото време е бил наблюдател и е описвал на водещия какво се случва. Всичко като преживяване е много индивидуално и зависи от конкретния човек, разбира се.

Един сеанс регресия е с продължителност около два часа и с цена 50 лв.

Задайте своя въпрос, или се свържете с мен да ви запазя час.

 
Алексадър Костадинов
0895 855 034
042 62 54 64

Реклама